کرونا سومین اقتصاد دنیا را هم زمین زد!

به گزارش مجله آزمون اول، برای نخستین بار از سال 2015 اقتصاد ژاپن وارد رکود شد.

کرونا سومین اقتصاد دنیا را هم زمین زد!

ایسنا: خبرگزاری فرانسه، رشد مالی سومین اقتصاد عظیم دنیا به طرز غیر منتظره ای کاهش داشته است. به گفته کارشناسان، شیوع ویروس کرونا و تعطیلی گسترده کسب و کارها عامل اصلی این عملکرد است. طبق اعلام دولت ژاپن در سه ماهه نخست سال 2020 اقتصاد ژاپن 0.9 درصد کوچک تر شده است. این برای نخستین بار از سال 2015 است که اقتصاد ژاپن با ثبت دو رشد فصلی متوالی منفی وارد رکود می گردد.

در بین بخش های مختلف، بیشترین کاهش مربوط به مصرف شخصی با منفی 0.9 درصد و مخارج سرمایه ای با منفی 0.7 درصد بوده است. در حوزه تجارت خارجی نیز پیامدهای کرونا کاملا محسوس بوده و صادرات شش درصد و واردات 4.9 درصد در سه ماهه نخست سال در مقایسه با سه ماهه قبل کاهش داشته است.

حتی پیش از شروع بحران کرونا نیز رشد مالی ژاپن تحت تاثیر لایحه افزایش مالیاتی و جنگ تجاری با مسائل زیادی روبرو شده بود. انتظار می رود به تعویق افتادن برگزاری مسابقات المپیک توکیو نیز ضربه عظیم دیگری به سومین اقتصاد عظیم دنیا در امسال وارد کند.

نایا اوشیکوبو، کارشناس مسایل مالی در موسسه سامی تراست گفت: انتظار ما این است که با چیزهای بدتری روبرو شویم به ویژه اینکه بخشی از بازارهای اصلی تجاری ما در آمریکا و اروپا به خاطر کرونا هنوز در تعطیلی به سر می برند.

با وجود تراکم جمعیت بالا و نزدیکی جغرافیایی به چین، ژاپن یکی از کمترین تلفات ناشی از کرونا را در بین اقتصادهای عظیم دنیا داشته و حدود 750 ژاپنی بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند. با این حال هنوز مقامات ژاپنی نسبت به اوج گیری مجدد بیماری به ویژه در توکیو نگران هستند و بعضی از محدودیت های رفت و آمدی به قوت خود باقی است.

دولت ژاپن برای حمایت از اقتصاد این کشور و کاستن از تبعات کرونا تا به امروز حدود یک تریلیون دلار اعتبار تخصیص داده است.

دنیای با نشاط مدرسه: دنیای با نشاط مدرسه | وبسایت ملزومات تحصیلی دانش آموزان

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 16 مرداد 1400 بروزرسانی: 16 مرداد 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 11742

به "کرونا سومین اقتصاد دنیا را هم زمین زد!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا سومین اقتصاد دنیا را هم زمین زد!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید